ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

  • Η αποφόρτιση του σύγχρονου ανθρώπου από τους ρυθμούς της πόλης, η ψυχαγωγία και κυρίως η στενότερη επαφή με τη Φύση και η προστασία αυτής.
  • Για το προσωπικό των εταιρειών, το χτίσιμο ισχυρών δεσμών και η καλλιέργεια της ομαδικότητας που συνδυαστικά θεωρούνται πιο σημαντικά ακόμα και από το χτίσιμο ισχυρών σχέσεων μεταξύ εταιρείας και πελατών.
  • Αύξηση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, διαμόρφωση της περιβαλλοντικής συνείδησης των νέων ανθρώπων από την προσχολική και σχολική ηλικία και την ανάπτυξη σωματικών και πνευματικών δεξιοτήτων τους.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Ο Τάσος Κωνσταντινίδης είναι ο δημιουργός και γενικός διευθυντής του Wanderlust Outdoor Activities. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα Αθλητική Διοίκηση και ιδιοκτήτης γυμναστήριου από το 2007. Παρακολούθησε και εκπαιδεύτηκε στην Πανελλήνια Σχολή Ορειβασίας και Αναρρίχησης BASECAMP του Παναγιώτη Κοτρωνάρου*. Ολοκλήρωσε με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα (soft skills) του Εμψυχωτή υπαίθριων Τουριστικών Δραστηριοτήτων Αναψυχής, το οποίο διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Είναι κάτοχος πιστοποιητικού πρώτων βοηθειών.

Ο Γιώργος Κουμπάκης είναι επίσημος συνιδιοκτήτης και οργανωτής του Wanderlust Outdoor Activities. Είναι απόφοιτος Ναυπηγός Μηχανικός του ΤΕΙ Αθήνας και εργάζεται ως Technical Coordinator σε ναυτιλιακή εταιρεία. Παρακολούθησε και εκπαιδεύτηκε στην Πανελλήνια Σχολή Ορειβασίας  και Αναρρίχησης BASECAMP του Παναγιώτη Κοτρωνάρου*. Ολοκλήρωσε με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα (soft skills) του Εμψυχωτή υπαίθριων Τουριστικών Δραστηριοτήτων Αναψυχής, το οποίο διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και σπουδάζει Συνοδός Βουνού σε ΙΕΚ. Είναι πιστοποιημένος από την DQS Hellas ώς έμπειρος εμψυχωτής ΤΥΔΑ επιπέδου 2 (L2) στην πεζοπορία και κάτοχος πιστοποιητικού πρώτων βοηθειών. Ασχολείται ενεργά τα τελευταία δέκα χρόνια με το ορεινό τρέξιμο και τις υπεραποστάσεις.

*Ο Παναγιώτης Κοτρωνάρος ήταν ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ορειβασίας “HELLAS-EVEREST 2004” της πρώτης Ελληνικής αποστολής που κατάφερε να ανέβει στο Everest .

ΠΡΟΦΙΛ

Το Wanderlust Outdoor Activities είναι μια εταιρεία υπαίθριων δραστηριοτήτων αναψυχής. Δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2021 και ανήκει στον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής (ΣΕΤΕΥΔΑ).